Uber
 
Anmäl ditt intresse att tillfälligt leverera med Uber Eats under Coronakrisen

I tidigare meddelanden delade vi proaktiva åtgärder som Uber gör för att hålla förare och passagerare säkra samt myndigheters resurser som kommer att vara till hjälp för dig som partner under dessa tider. Klicka här för att läsa mer.

Utöver detta vill vi nu göra dig uppmärksam på möjligheten att anmäla ditt intresse att använda din taxibil för att tillfälligt leverera under lunch- och middagstid med Uber Eats i Stockholm under Coronakrisen. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan. Du får sedan information om nästa steg.

OBS! Vi hoppas att kunna erbjuda denna möjlighet till så många förare som möjligt, men vi kan behöva begränsa antalet bilar som tillåts göra leveranser med Uber Eats baserat på behov. Aktivering av konton kommer göras baserat på först till kvarn.

 
Vanliga frågor

Under vilka tider kommer jag och/eller mina förare kunna leverera?
Förare kommer kunna gå online på Uber Eats-appen dagligen mellan 11-14 och 17-21. När en förare inte är inloggad på Uber Eats-appen kan denne vara inloggad på Uber Rides-appen som vanligt.

Vilken utrustning behöver förare?
Varje förare behöver en väska med isolering samt en t-shirt för att göra leveranser, som tillhandahålls av Uber Eats. Vi tar en deposition på 680 kr per väska och 165 kr per t-shirt. Depositionen dras från den första veckobetalningen (max 70% av veckobetalningen) och fås tillbaka om utrustningen lämnas tillbaka i gott skick.

Jag är förare i ett åkeri och vill leverera mat. Hur kommer jag igång?
Först måste du prata med din åkare och be åkaren fylla i formuläret ovan så vi vet att åkarens bilar är tillgängliga att leverera med. Vi kommer sedan kontakta åkaren och se till att åkeriets förare kan börja leverera. Förare ska inte fylla i formuläret själva.

 

Har du frågor?
Vi finns här för dig

Chatta med oss
Få svar online
Hjälpcenter
Villkor
Integritet
Avregistrera
Uber Technologies
1455 Market St., San Francisco, CA 94103
Uber.com